Sunday, January 15, 2006

Että mutkikkaita soidinmenoja harrastavat linnut voidaan houkutella tepastelemaan ja pöyhistelemään ja laulamaan täytetyille linnuille tai muutamalle sopivan väriselle sulalle.

Sen jälkeen saa rakennetuksi kokonaisuuksia, kunnes taas jokin muuttaa näkemystä ja
joku toinen ei kunnioita samaa tehtävää, hän vain menee ja tekee sen ja jokin kolmas nousee sen tilalle ja vain menee ja tekee sen ja täten, heti kun yksi halu on tyydytetty, sen tilalle nousee toinen ja sitten taas uusi ja sitten taas toinen ja lämpimät tunteet kyllästävät olemuksemme.

Vaikkakin hidasta, sen
kehitys on järjestelmällistä ja varmaa.
Se auttaa ilmaisuun ilman sanoja ja vahvistaa puolustuskykyä.
Hieno tunne, eli korkeampi äly, eli pelkkä rento intuitio määrää kaiken, eivätkä

matalalle poratut muotokuvat, suurinta buddhalaisuuden haaraa, ei toista vanhoillisempaa haaraa, ei toista uudempaa harhaa, mutta joka tapauksessa hän

siirtää geeninsä & perimänsä & meeminsä eteenpäin niin kauan, kunnes oppii hallitsemaan ruumiinsa täydellisesti ja jumalaisesti, kunnes hallitsee jokaista geeniään ja atomiaan, kunnes hän on siirtänyt tällä tavoin myös protagonistin jotain tarkoitusta varten, jospa hän päättäisi puuttua fiktioksi?

They are good to have around anyway. A combination of sound
and the cold shot
alone

1 comment:

lennyfrie32144857 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

http://pennystockinvestment.blogspot.com